telTORNARtel
tel(+34) 932 102 120
Reload Image
Domenjo Art Textil
Venda a l'engròs
ART TEXTIL

Pintures

ClassiqueArasilk Alter EgoDeco RecoTexKits Complements

Classique

Classique

Els tints H. DUPONT CLASSIQUE per pintura sobre seda i llana són altament concentrats a base de colorants àcids i no afecten al medi ambient. Això permet obtenir colors molt lluminosos, brillants, amb una alta intensitat i excel·lent resistència a la llum, al temps i al rentat. L'alta concentració dels colors H.DUPONT CLASSIQUE permet que es puguin utilitzar purs o diluïts en totes les tècniques de pintura sobre seda: gutta, batik, espessant, efecte sal, aquarel·la, serigrafia, aerògraf, etc. Es poden aplicar concentrades, diluïdes o barrejades per obtenir colors afegits.

H. DUPONT CLASSIQUE té una gran varietat de matisos de color. La paleta de colors ofereix 85 COLORS disponibles en 4 mides diferents depenent del color: 1000 (tots els colors), 250, 125 i 50 ml.

Classique per tenyir

L'ús del color H.DUPONT CLASSIQUE per tenyir principalment sobre seda i llana és fàcil . Per tenyir utilitzar aigua, vinagre blanc d'1 a 5% i 0,5 a 15% de color H.DUPONT CLASSIQUE segons la intensitat desitjada i la quantitat de teixit a tenyir. Es posa tot a foc lent i es para quan comença a bullir. Tots els colors són barrejables entre si.

Observacions

Es recomana conservar els envasos en un lloc fred, sec i lluny de la llum solar.

Pintures H. DUPONT CLASSIQUE s'apliquen sobre la seda pura i per a un resultat millor rentar la seda amb aigua tèbia, amb sabó i esbandir abans de pintar-la. D'aquesta manera s'eliminen possibles residus que podrien afectar a la aplicació de tinta.

Els colors desenvolupen la seva lluentor sobre la seda després de fixar-los al vapor per un temps entre 1 i 4 hores, depenent del material. Recomanem la fixadora autoclau de vapor, la vertical o la horitzontal, per fixar el color definitivament a la seda o fixar amb una olla a pressió.

anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Pintures

ClassiqueArasilk Alter EgoDeco RecoTexKits Complements